''Nooit meer sprakeloos!''

Over ons

Bij Tandtechniek Hoeksewaard worden alle werkstukken uitsluitend in ons eigen, moderne laboratorium vervaardigd door een team van 14 gespecialiseerde tandtechnici. Met behulp van de meest geavanceerde technieken maken wij passende werkstukken voor iedere patiënt. Onze specialisaties zijn kroon- en brugwerk en gebitsprotheses, maar ook voor gebitsbescherming en bleken bieden wij vele mogelijkheden.

Kwaliteit
Het digitaliseren van arbeidsintensieve processen heeft als voordeel dat wij ons kunnen focussen op het creatieve gedeelte van de productie. Hierdoor is ieder werkstuk niet alleen uniek, maar krijgt het ook meer esthetische waarde. Natuurlijk houden we de allerlaatste ontwikkelingen op ons vakgebied bij. Door de combinatie van moderne (digitale en 3D) technieken, ouderwets vakwerk, jarenlange ervaring en uitgebreide tandtechnische kennis bent u bij ons verzekerd van goede en professionele dienstverlening.

Bezorgdienst
Dagelijks zijn er meerdere auto’s voor ons op weg om de opdrachten bij u op te halen en te bezorgen. Hierdoor kunnen we snel schakelen en leveren.

CAD/CAM scanner

Wij investeren graag in de kwaliteit van onze producten. Ons laboratorium beschikt over moderne en digitale apparatuur als een CAD/CAM scanner waardoor onze werkstukken met uiterste precisie gemaakt worden. In onze freesstraat kunnen we de kronen en onderstructuren zelf frezen.

Contact

Tandtechniek Hoeksewaard is geopend:
Maandag tot en met donderdag van 08.30 uur tot 17.00 uur. Vrijdag van 08.30 uur tot 15.00 uur.

Heeft u vragen? Of wilt u liever persoonlijk advies? Wij staan voor u klaar. U kunt ons bellen of kom gerust eens vrijblijvend binnenlopen, voor alle informatie kunt u bij ons terecht. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.