''Nooit meer sprakeloos!''

Patienteninformatie

In ons tandtechnisch laboratorium maken wij in opdracht van uw tandarts een kroon of brug, frame of prothese (al dan niet op implantaten) en diverse andere werkstukken. De tandarts doet het voorbereidende werk en maakt bij u een afdruk. Daarmee kan het tandtechnisch laboratorium een passend werkstuk maken. Wij hechten veel waarde aan een goede samenwerking met uw tandarts, zodat u een goed product van hoge kwaliteit kunt verwachten.

Behandelkamers

Om onze particuliere patiënten optimaal van dienst te zijn, beschikken we over twee volledig ingerichte behandelkamers. Voor een behandeling of persoonlijk advies op maat kunt u doorverwezen worden door uw tandarts of ons rechtstreeks benaderen.

Kleurbepaling

Voor het bepalen van de kleur van een facing, kroon of brug kan de tandarts voor u een afspraak maken. Onze tandtechnicus bepaalt de kleur, zodat wij bij het vervaardigen van een kroon of brug een zo natuurlijk mogelijk resultaat bereiken.

Reparaties

Heeft u problemen met uw gebitsprothese? Bij ons kunt u natuurlijk ook terecht voor reparaties. Vaak is het mogelijk om dit direct voor u op te lossen, de reparatie is klaar terwijl u wacht!

Branchevereniging Tandtechniek

De Branchevereniging Tandtechniek is van mening dat de patiënt recht heeft om te weten wat er aan materialen in zijn of haar mond gaat. Daarom verstrekken de tandtechnische laboratoria aange­sloten bij de Branche-vereniging Tandtechniek desgevraagd aan de tandarts een verklaring van overeenstemming.

Contact

Tandtechniek Hoeksewaard is geopend:
Maandag tot en met donderdag van 08.30 uur tot 17.00 uur. Vrijdag van 08.30 uur tot 15.00 uur.

Heeft u vragen? Of wilt u liever persoonlijk advies? Wij staan voor u klaar. U kunt ons bellen of kom gerust eens vrijblijvend binnenlopen, voor alle informatie kunt u bij ons terecht. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.